Enginyers BCN elabora una enquesta per a preparar el DAFO de la Gestió Energètica Eficient.

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (Enginyers BCN) amb la col·laboració del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) organitza aquest 2017 un seguit d'activitats al voltant de la Gestió Energètica Eficient i està demanant les opinions de totes les parts implicades per tal d'elaborar una taula DAFO (Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats) i recollir els punts de millora i objectius a assolir.


Per aquest motiu us agrairem que ompliu l'enquesta que trobareu en aquest enllaç. És breu i no us portarà més d'uns 3-5 minuts. Volem saber la vostra opinió per tal que els resultats recullin totes les opinions i que el resultat tingui la validesa més gran possible. Vagi per endavant el nostre agraïment pel vostre temps.


El 30 de novembre tindrà lloc el "Debat Tècnic de l'Any de la GestióEnergètica Eficient", un debat obert i participatiu on es presentarà la taula DAFO resultant de l'enquesta i que inclourà les accions de millora sortides com a conclusió, també serà el punt de trobada final per compartir reflexions i veure quin podria ser el pla d'acció pels anys vinents per assolir el repte d'assegurar un futur sostenible. Esteu convidats a assistir-hi (inscripció). Podeu trobar tota la informació d'aquest acte i tots els que s'estan realitzant aquí.

Recordeu d'omplir l'enquesta DAFO.