Exposició: El paper del procés creatiu en la innovació - Només per a socis

Exposició: El paper del procés creatiu en la innovació - Només per a socis

La universitat ELISAVA dijous va inaugurar una exposició del projecte DECODING ZOOM IN DESIGN. Aquesta exposició és el resultat d’un projecte on es recull informació de diferents processos creatius com a eines d’innovació. Tota la informació recollida durant el projecte ha servit per desenvolupar el primer máster en desenvolupament creatiu, amb col·laboració amb el Bulli Foundation.

Com a socis del CEEC, podeu participar en una visita guiada per l’exposició del projecte (ARTS SANTA MÒNICA) i una breu presentació del máster el proper 22 de març de 10 a 12h, a on podreu coincidir amb altres socis dels diferents clústers del programa Catalonia Clústers. La visita està limitada a unes 20 persones, i s'otorgaran les places fins a arribar al màxim de capacitat.

Si esteu interessats en assitir-hi com a socis del CEEC, us podeu inscriure aquí.